Prijzen keukens van JP Walker.

Prijzen keukens van JP Walker.

JP Walker maatwerk keukens.

Onze houten maatwerk keukens zijn zeer exclusief, duurzaam en gaan een leven lang mee. Bij deze keukens wordt bewust gekozen voor kwaliteit en niet bezuinigd op materialen. Hierdoor ontstaan de mooiste ontwerpen van bijzondere keukens met een ongekend niveau en hun eigen prijs die bepaald wordt door de exclusiviteit er van. Deze keukens zijn door de gebruikte materialen en door de zorgzame wijze van bouwen hun gestelde budget meer dan waard. Een echte JP Walker houten keuken kunnen wij vanaf €25000.- voor u maken. Uiteraard zijn de prijzen van maatwerk keukens afhankelijk van grootte en uw wensen op vlak van design, materiaalkeuzen en apparatuurkeuzen.

JP Basic.

Keukens gemaakt van basiselementen met echt hout zijn kwalitatief hoogwaardige keukens en gaan zeer lang mee. Doordat er hoofdzakelijk gewerkt wordt met standaard keukenelementen waar wij onze massief houten fronten en zijpanelen aan toevoegen is het budget van een JP Basic keuken ook vriendelijker gesteld. Een JP Basic keuken  is al leverbaar voor het budget van een gemiddelde keuken maar dan wel met echte houten fronten en de uitstraling van JP Walker. Een echte JP Basic keuken kunnen wij vanaf €16000.- voor u maken. Uitgaande van een gemiddelde keuken met het gangbare apparatuur. Uiteraard zijn de prijzen keukens uit de JP Basic serie afhankelijk van grootte en uw wensen op het vlak van uitstraling, materiaalkeuzen en apparatuurkeuzen.

JP Renoveert.

Uw bestaande keuken is in prima staat maar deze heeft niet de juiste look? En u droomt van een houten keuken van JP Walker….   JP Renoveert uw keuken en vervangt uw fronten voor echte houten JP Walker fronten. Daarnaast kunnen wij  ook  uw bestaande grepen, het aanrechtblad maar ook naar wens uw huidige apparatuur voor u vervangen. Met deze methode bespaard u gauw 50% of meer ten opzichte van het vervangen van uw keuken. Een hele bewuste en duurzame keus.